La veu dels pares i mares a l'escola.
L'escola som tots!

diumenge, 2 de novembre del 2014

Festa de Halloween


Aquest passat divendres 31 d'octubre de 2014 hem celebrat "Halloween", a benefici de les colònies d'estiu dels nins i nines del CEIP Nicolau Calafat. Ens vam trobar en una festa plena de bruixes, bruixots, zombis, carabasses, fantasmes i monstres de tot tipus, que varen fer una nit terrorífica!



Volem fer un especial agraïment a tots els pares i mares que aportaren els dolços. Tots boníssims!

També agrair totes aquelles persones que ajudaren en la organització, ornamentació, preparació de l'espai, venda del menjar i la recollida de la festa. 

A més, un agraïment especial al jurat  compost per la Sra. Carmen Molina (directora de l'escola), Sr. Toni Colom (Regidor d'educació), Toni i Paula, alumnes de 5è i 6è de primària de l'escola. 

L'enhorabona als guanyadors: Miriam (sopar per a dos cedit per pizzeria Vesubio), Carolina (sopar per a dos cedit per bar Insieme), Maria (obsequi es Gotzo) i Tomeu (dues entrades del circ alegria a damunt gel).


Informar-vos que una gran part del menjar que va sobrar el duguérem el mateix vespre a l'hospital de nit de Palma, situat a devora de l'hospital general de ciutat. 

Esperam que hagueu gaudit de la festa i que l'any que ve repetiu l'experiència.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada