La veu dels pares i mares a l'escola.
L'escola som tots!

dijous, 13 de novembre del 2014

Eleccions al consell escolar 2014

En una escola l'òrgan que pren decisions és el Consell Escolar. En ell hi trobam una representació de la comunitat educativa: professors, mares/pares, l'Equip Directiu i un representant de l'Ajuntament.

Tant la directora de l'escola i presidenta de la Junta Electoral la Sra. Carmen Molina, com l'equip directiu de l'escola i tots els que vàrem assistir a la darrera reunió del Consell Escolar, creim i pensam que és important que els pares i mares hi tenguin una representació en aquest òrgan de decisió del CEIP Nicolau Calafat, ja que d'aquesta manera s'impliquen en el funcionament de l'escola, estan assabentats del que hi passa: projectes, programacions, participacions,... i si cal poden prendre decisions que calguin. A més poden transmetre la informació directament als pares, de les mesures que es prenen a dins.

Per aquest motiu us convidam a tots els pares i mares dels infants de l'escola a participar de les eleccions que es duran a terme a l'escola dilluns 1 de desembre de 2014 de 9 a 10 i de 16:30 a 18:30 hores. Cal només un moment per votar entre els candidats que s'han presentat, tant a l'hora d'acompanyar als vostres fills o a l'hora de sortida dels mateixos.

Els candidats dels pares que s'han presentat són:
- Concepció Bauçà de Mirabó Grallo.
- Maria A. Bauzà Medrano.
- Francesc Marín Barbán.
- Begoña Ponce Untxia.

Els components de les meses electorals són:
- M. Magdalena Juan Vila     Titular
- Juana M. Juan Vila              Titular
- Carlos Bonnin de Prada       Suplent
- Iván Leal Verluise               Suplent

El dia 4 de desembre el proclamaran els candidats que han estat elegits i els suplents.

Us animam a participar-hi!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada