La veu dels pares i mares a l'escola.
L'escola som tots!

dijous, 11 de setembre del 2014

Servei de menjador 2014-15

El servei de menjador el curs escolar 2014-15, com aquests anys anteriors, serà a càrrec de l'empresa Aina París Villar, contractada per l'APIMA. La comissió mixta de menjador la formen: la directora de l'escola (Carmen Molina), la secretària (Lurdes Noguera), la mestra encarregada del menjador (Susana Bonnín), un representant de l'APIMA i un representant de l'empresa (Aina González).

Els menús estan revisats pel Servei de Salut Escolar de l'Ajuntament de Palma i els anirem posat mes per mes tant al nostre blog com a la pàgina de Facebook: www.facebook.com/apima.nicolaucalafat

Enguany la monitora del menjador serà na Margarita Oliver Torrandell, i la mestra encarregada serà Susana Bonnín (tutora de 4rt de primària).

Els preus per a aquest curs són:
Usuari fix: pagament domiciliat
     - Soci APIMA: 5,95 euros/dia
     - No soci APIMA: 6,50 euros/dia
Usuari eventual: pagament diari al mateix menjador a diari abans de les 9.30 hores del dematí.
     - Soci APIMA: 6,30 euros/dia
     - No soci APIMA: 6,90 euros/dia

A més, els pares i mares que ho vulguin també poden comprar el menú per endur-se'l a casa.

També cal esmentar que un pare o mare de forma quinzenal i gratuïta, pot anar a dinar al menjador de l'escola, per poder veure el funcionament del menjador i la qualitat del menjar.

Si teniu qualque dubte o ens voleu fer arribar alguna informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a: apimanicolaucalafat@gmail.com o a la mestra encarregada del menjador, Susana Bonnín.


Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada