La veu dels pares i mares a l'escola.
L'escola som tots!

dimecres, 15 d’octubre del 2014

Col·laboració de les families

Benvolguts pares i mares del CEIP Nicolau Calafat:

Estam preparant diverses activitats per recollir fons, i d'aquesta manera poder subvencionar les colònies d'estiu per a tots els alumnes de l'escola i una part de les activitats extraescolars per a tots els socis de l'Apima.

Per això us demanam la vostra col·laboració:
    • Dia 24 d'octubre a la plaça de Bartomeu Estaràs, l'Obra Cultural Balear està organitzant una ballada popular de 20 a 22:30 hores (aprox), i ens han demanat si podem fer bunyols. Per aquest motiu us agrairíem que tots aquells/es que ens pugueu ajudar tant a fer-los com vendre'ls, ens ho féssiu arribar i així organitzar-nos en torns. Si teniu estris (paelles, giradores, ribells...), també ens aniria molt bé.

    • Dia 31 d'octubre al Magatzem Municipal a partir de les 19 hores, Festa de Halloween. Hi haurà concurs de disfresses, premis i entre tots els pares i mares de l'escola ens hauríem de repartir la tasca de fer el menjar que hi servirem: entrepans, coques salades i dolces... L'ornamentació també l'hem de fer nosaltres. Podem organitzar-nos en grups de treball i torns per vendre.

    • Dia 9 de novembre farem una sortida a l'ermita de Llubí, on hi torrarem. D'aquí a uns dies rebreu més informació d'aquesta sortida.
Us pregam que us poseu en contacte amb l'Apima a apimanicolaucalafat@gmail.com o ho faceu saber al representant del grup de Whatsapp corresponent, per repartir-nos les tasques al més prest possible.

Recordau que fer-se soci de l'Apima és una forma de col·laborar perquè es puguin mantenir i/o millorar els serveis i les activitats que es fan tant dins com fora de l'escola i de les quals gaudeixen els nostres filles i fills.

Atentament,
Junta Directiva



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada